dinsdag 14 maart 2017

Lentekriebels

Mijn creativiteit is net als de natuur weer ontwaakt uit een winterslaap.  Heerlijk om weer in het zonnetje buiten te kunnen wandelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo kwam ik vandaag een man tegen met een mooie camera. Hij maakte een foto van de prachtige laan met gele crocussen bij ons in de wijk. We hadden een leuk gesprek over onze hobby.

Volgende keer moet ik toch maar eens mijn andere camera ook maar onderin de wandelwagen leggen. Ben vandaag zoveel tegen gekomen wat ik daarmee mooi had kunnen vastleggen. Maar een iPhone voldoet soms ook. Afgezien van het watermerk is deze foto is helemaal onbewerkt. 

Fotografie is ook altijd een hobby van mij geweest. Soms verdwijnt het even naar de achtergrond maar mijn blik trekt toch altijd weer naar mooie plaatjes. Mijn telefoon heb ik altijd bij me dus daar schiet ik nu veel mee. Niets mis mee maar je ziet toch wel het verschil met een systeemcamera. 

Tijdens mijn (zogenaamde) winterslaap heb ik niet helemaal stil gezeten. Ik ben op de computer druk bezig geweest om mijn duizenden foto's uit te zoeken. Hier ben ik nog lang niet klaar mee maar ik ben in ieder geval bezig. Ook heb ik al 7 albums gemaakt van diverse vakanties en uitstapjes. Fijn om de foto's in je handen te hebben i.p.v. alleen op de computer. Zo kan je zo ook met anderen delen. 
Ik heb nu echt de smaak te pakken en pak elk vrij momentje om wat bladzijdes van een album te maken. Zo raak ik stap voor stap bij. 
En een groot voordeel! ...... Ik doe wat ik leuk vind en dat geeft energie.  

Oef.. lang verhaal maar dit heerlijke zonnetje vandaag geeft energie en nieuwe inzichten.

Tot de volgende keer.

Liefs 
Marianne 

1 opmerking:

  1. Leuk! Helemaal mee eens wat je verteld over de foto' s. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...