donderdag 31 december 2015

Bloghop Team Utopia

Ondanks dat onze dochter Emma pas 5 weken oud is ben ik al weer volop aan de knutsel.
Het kriebelt vooral omdat wij als demonstratrices van Stampin' Up! de nieuwe seizoenscatalogus en Sale-A-Bration folder al in huis hebben. Wij hebben het voorrecht om uit deze catalogus al te mogen bestellen. Ik heb dus al van de nieuwe producten mogen genieten.5 januari 2016 gaat de nieuwe seizoens catalogus officieel in.
Wist je dat je tussen 5 januari en 31 maart bij besteding van elke €60,- een gratis product mag uitkiezen uit de Sale-A-Bration folder? Bestel je bijvoorbeeld voor €135,- mag je 2 gratis producten uitkiezen.

Heb je nog geen seizoenscatalogus of Sale-A-Bration folder? Tegen vergoeding van de portokosten wil ik ze naar je op sturen. Doe je daarna een bestelling bij mij dan betaal ik je de portokosten terug.

Met deze bloghop van het Team Utopia laten we je al heel wat creaties zien die met de nieuwe producten gemaakt zijn. Ik hoop je met mijn bijdrage ook te inspireren.

Voor mijn bijdrage aan de bloghop heb ik gebruik gemaakt van 1 nieuw product (Timeless Textures) en een item dat je gratis kan bestellen bij besteding van minimaal €60,- (Botanicals for you)


Om de mooiste gebeurtenissen in het leven van Emma vast te leggen ben ik begonnen met een project life album. Dit is zo eenvoudig. Je zoekt wat kaartjes uit of maakt ze zelf, schrijft er wat leuks op, print je foto en schuift het allemaal in een hoesje. En klaar is je pagina in je foto album.

Wist je dat Stampin' Up! ook alle benodigdheden heeft voor het maken van een Project life album?
Ik heb zelf de kaartjes gemaakt voor deze pagina met behulp van de set Timeless Textures. Hiermee maak je in een handomdraai de mooiste achtergrondjes. De tekst "happy" heb ik gestanst met de Hello You Thinlits.

Daarnaast heb ik nog een klein notitieboekje versierd. Hierin kan ik de mijlpalen die Emma heeft behaald noteren.

Omdat ik wat extra foto's had geprint wou ik ze cadeau doen aan iemand. Hier hoort natuurlijk een begeleidend kaartje bij. Dit is gemaakt met behulp van de Botanicals for You stempelset. De zwarte letters heb ik bewerkt met de Wink of Stella glitter brush. Hiermee krijg je prachtige subtiele glitters op je project.

Wat vind je van mijn creaties? Zou je meer daar meer van willen zien en op de hoogte gehouden willen worden van speciale acties en nieuwtjes? Wordt dan volger van mijn blog en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (hier rechts in de zijbalk). Dan hoef je niets te missen.

Bedankt voor je bezoek aan mijn pagina.
Klik op "volgende" om naar een volgende Utopia collega te gaan.
Veel plezier nog tijdens deze bloghop en tot ziens.

Veel inspiratie en knutselplezier!

http://stempeleninzwijndrecht.blogspot.nl/
http://www.margotstampinlife.blogspot.nl/
 


14 opmerkingen:

 1. Leuke kaarten. Ook de voorbeelden voor PL vind ik heel leuk. Dank je wel! En nog gefeliciteerd met je dochter. Wat een schatje ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne uiteinde en een goed nieuw jaar toegewenst!!!
  Mooie zet Temeless Textures

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst nog gefeliciteerd met je allermooiste creatie, je dochter Emma. Wat een leuk idee om zo haar herinneringen vast te leggen met behulp van PL. Erg mooi geworden.
  Ook het note boekje en kaartje zijn erg mooi. Ik wens jou een rustig uiteinde en een SUper goed en creatief 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer leuke projectjes Marianne! Die Wink of Stella... Die komt ook op mijn bestellijst, mooi detail! Fijne jaarwisseling en een SU-per 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal en wat een schatje die Emma van jullie. Geniet ervan en maak er samen een geweldig mooi en bijzonder nieuw jaar van. Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een dankbaar onderwerp is jullie dochter. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dit mooi gemaakt voor je mooie dochter Emma, dit is een onbeschrijfelijke mooie herinnering, en opschrijven van dingetjes die gebeuren is een goed idee, je bent het heel snel weer vergeten, vooral als ze wat ouder zijn. Fijne jaarwisseling en een mooi 2016 gewenst, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lekker grietje heb je:) Daar kun je genoeg creaties voor/over maken. Wat een leuk idee van die glitter over de letters...
  Een heel goed uiteinde en een spetterend en vooral creatief 2016!!!

  Groetjes, Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja he. Die nieuwe voorjaarscatalogus inspireert enorm! Snap goed dat je niet stil kon zitten (al,is dat er toch niet meer echt bij met zo'n kleine ukkepuk). En ook ben ik het met je eens over PL: ik weigerde aan PL te gaan, totdat ik met de materialen van SU in aanraking kwam en nu ben ik verkocht aan PL haha. Jij hebt er iets heel moois van gemaakt. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooi gemaakt Marianne! Dat wordt een heel mooi album!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schatje Marianne! Je kleine meid :)
  Ook je kaartjes zijn helemaal leuk! Heel veel SU-cces en plezier met alles!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je je eigen PL kaartjes hebt gemaakt. Mooi hoor. Ik wens je een SU-per 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw ! Marianne , je maakte mooie dingen ! Geniet volop van alles in 2016 ! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer hele leuke creaties Marianne...
  Vooral dat je je dochter er in hebt vastgelegd.
  Alle goeds voor 2016

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...